Verzeker jezelf van de beste oogzorg

Onze opticiens, contactlensspecialisten en optometristen staan voor je klaar

Maak afspraak
Van een oogmeting tot een uitgebreid onderzoek van je ogen. Onze deskundige opticiens, contactlensspecialisten en optometristen staan voor je klaar. Weet je niet welk onderzoek je nodig hebt, bel dan gerust naar ons, zodat we kunnen bepalen welk onderzoek je nodig hebt.

Controles & onderzoeken

Oogmeting

Ben je toe aan een nieuwe bril? Of wil je de sterkte van je ogen laten controleren? Dan kun je terecht bij onze gediplomeerde opticiens. Lees hier hoe zij een oogmeting doen.

Meer info

Ooggezondheidsonderzoek

Goed zicht is belangrijk. Verlies van gezichtsvermogen kan vaak worden voorkomen als een oogaandoening in een vroegtijdig stadium wordt ontdekt en behandeld. Daarom is het van belang regelmatig je ooggezondheid te laten controleren door onze optometristen en problemen tijdig te signaleren. Dit kan met een Ooggezondheidsonderzoek.

Meer info

Onderzoek samenwerking ogen

Sommige problemen laten zich niet omschrijven als een oogprobleem, maar kunnen wel veroorzaakt worden doordat ogen niet goed samenwerken. Onze optometristen onderzoeken de samenwerking van de ogen door middel van specifieke meetmethoden en testen. Om zo te beoordelen of er sprake is van een verstoorde oogsamenwerking.

Meer info

Droge ogen onderzoek

Heb je last van droge ogen of juist tranende ogen, geïrriteerde, rode of jeukende ogen? Of toename van deze klachten in de loop van de dag, dan kan het droge ogen onderzoek de oorzaak van de klachten achterhalen.

Meer info

Lens aanmeten

Als je wilt starten met het dragen van lenzen dan beginnen we altijd met het aanmeten van lenzen. We kijken naar je hoornvlies, traanlaag, oogleden en waar jij de lenzen voor wil gebruiken om te bepalen welke lenzen het beste bij jou passen.

Meer info

Lenscontrole

Om comfortabel en veilig lenzen te dragen is het belangrijk regelmatig je ogen en lenzen te laten controleren. Bij de lenscontrole maken we gebruik van hoogwaardige meetapparatuur. Hiermee maken we foto’s om de conditie je hoornvlies en oogleden te monitoren.

Meer info

Oogzorg voor kinderen

Oogonderzoek bij kinderen

Onze optometristen doen oogonderzoeken bij kinderen vanaf 8 jaar. Daarbij gebruiken we diagnostische oogdruppels om zo een betrouwbare basis te hebben om een kinderbril of contactlenzen te kunnen voorschrijven.

Meer info

Bijziendheid remmen

Bij een kind is het zien nog in ontwikkeling. Dit betekent dat het hele visuele systeem nog te beïnvloeden is. Met myopie-management kunnen we de achteruitgang van kinderogen remmen om zo eventuele oogproblemen op latere leeftijd te voorkomen.

Meer info

Wil jij weten hoe het is gesteld met je oogsterkte en de gezondheid van jouw ogen?

Maak dan snel een afspraak met één van onze opticiens of optometristen

Maak afspraak
10
★★★★★
★★★★★
Goede service, kon snel terecht en professionele begeleiding. Bedankt! - Durk Veenstra - via Klantenvertellen.nl