Contactlenscontrole

Periodieke controle zodat je veilig en comfortabel lenzen draagt

Maak afspraak
Om comfortabel en veilig lenzen te dragen is het belangrijk om eens per half jaar je ogen en lenzen te laten controleren. Tijdens de zogenaamde lenscontrole kijken onze contactlensspecialisten naar de volgende punten:
  • Jouw tevredenheid over de lenzen
  • De sterkte van je lenzen
  • De conditie van je hoornvlies en oogleden
  • De pasvorm van de lenzen
  • Oogdruk (eens per 2 jaar)
Bij de lenscontrole maken we gebruik van hoogwaardige meetapparatuur. Hiermee maken we foto’s om de gezondheid van je ogen goed te monitoren. Die laten we ook aan jou zien, zodat je weet hoe de lens op je oog ligt.

Zitten je lenzen niet helemaal lekker?

Voelt je lens niet superlekker aan? Krijg je droge ogen? Of heb je zelfs last van branderige, rode of jeukende ogen? Dat is natuurlijk niet de bedoeling en vaak ook goed te verhelpen. Aarzel dan ook niet en maak snel een afspraak voor de lenscontrole. We kunnen met andere lenzen, andere vloeistoffen of druppels heel veel doen om ervoor te zorgen dat je lenzen fijn zitten.

Maak nu een afspraak voor een lenscontrole

Een lenscontrole kost €35,- en als je bij ons een Lens Care Plan hebt is de controle kosteloos.

Maak afspraak

Zonder zorgen altijd de juiste lenzen, lenzenvloeistof en oogzorg met ons Lens Care Plan.

Het Lens Care Plan is een lensabonnement. Voor een vast bedrag per maand krijg je niet alleen je lenzen en vloeistof, maar ook elk half jaar een professionele oogcontrole. Zo heb je altijd voldoende lenzen op voorraad en krijg je de juiste zorg voor je ogen. Bekijk voordelen van het Lens Care Plan.