Zonnebril op sterkte

Ideaal om op zonnige dagen af te wisselen met je gewone bril. Profiteer t/m 31 augustus van onze zomerdeal en krijg een gratis upgrade naar polariserende zonneglazen t.w.v. €50,-.
Maak afspraak
Of het nu voor sporten, autorijden of dagelijks gebruik is: een zonnebril op sterkte is ideaal om af te wisselen met je gewone bril. We bieden een ruime keuze aan zonneglazen die passen in je favoriete montuur en maken die op de perfecte sterkte voor je. 

Helemaal afgestemd op jouw wensen

Een zonnebril op sterkte stemmen we helemaal af op jouw wensen. De meeste zonnebrillen in onze collectie kunnen worden voorzien van glazen op sterkte. Daarbij heb je de keus uit diverse kleuren glazen, een kleurverloop, spiegelcoating en ook polariserende glazen. Ook een gewoon montuur kan worden uitgerust met zonneglazen op sterkte.

Kies je kleur en bescherming

Bij een zonnebril op sterkte kun je kiezen uit verschillende kleuren. Van tijdloze kleuren tot de nieuwste kleurentrends. Ook het beschermingsniveau stemmen we helemaal af op jouw ogen, van zeer licht tot heel donker. En alle zonnebrillen rusten we uit met een speciale coating tegen krassen en vlekken. Deze coating zorgt er ook voor dat je bril altijd gemakkelijk schoon te maken is.

Gepolariseerde zonnebril

Polariserende zonneglazen blokkeren verblindende schitteringen. Dit zorgt voor meer rust aan je ogen en dus betere prestaties tijdens het sporten of op de weg bijvoorbeeld.

Profiteer t/m 31 augustus van onze zomerdeal en krijg een gratis upgrade naar polariserende zonneglazen t.w.v. €50,-.

Meekleurende zonneglazen

Je kan ook kiezen voor meekleurende glazen. Meekleurende glazen reageren op de sterkte van het licht. Binnenshuis zijn de glazen licht. Als je naar buiten gaat en het is zonnig, kleuren de glazen donker. Zelfs in de auto kleuren de glazen mee. 

Kleurverloop & spiegelcoating

Pas je zonnebril op sterkte helemaal aan op je favoriete look door de glazen een kleurverloop te geven. Of kies juist voor een spiegelcoating.

Multifocale zonneglazen

Zie je zowel dichtbij als veraf niet scherp? Dan is een zonnebril op sterkte met multifocale glazen de beste keuze voor jou. Deze glazen hebben meerdere sterktes, zodat je op verschillende afstanden goed ziet en bijvoorbeeld ook een boek kunt lezen. Lees meer over multifocale glazen.

Wil je weten welke zonnebril op sterkte het beste bij jouw past?

Maak dan een afspraak met een van onze opticiens.

✅ Altijd scherp zicht
✅ Bescherming tegen uv-straling
✅ Ideaal om af te wisselen met je gewone bril
✅ Kies je eigen kleur en glas
✅ Gratis upgrade naar polariserende glazen t.w.v. €50,-.
Maak afspraak