Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Polariserende zonnebril

De polariserende zonnebril moet je eigenlijk ervaren en daarom hebben wij een kleine test in de winkel staan. Probeer het zelf en ervaar dat je met een polariserende zonnebril:

  • Rustiger kijkt door de juiste filtering van het zonlicht
  • Veiliger rijdt omdat je minder last hebt van hinderlijke reflectie,
  • Meer ziet omdat je dieper contrast hebt

Wil je weten hoe een polariserende zonnebril kijkt, we laten het je graag ervaren in onze winkel.

Polariserende zonnebril op sterkte

Natuurlijk kun je een polariserende zonnebril dragen met bijvoorbeeld daglenzen, maar je kunt ook kiezen voor een zonnebril op sterkte. Dat is heel prettig als je in de auto snel moet wisselen met je zonnebril. We meten jouw ogen en zorgen ervoor dat jouw zonnebril niet alleen op sterkte is, maar ook polariserend.

Polariserende zonnebrillen met HD-glazen

Bij deze glazen meten wij nog op extra punten, zoals de afstand van de pupil en bijvoorbeeld de curve van het glas. Door deze extra metingen wordt het glas iets meer op jou afgestemd en krijg je een breed zichtveld en de zijkanten worden scherper. Wanneer je kiest voor het gepersonaliseerde HD-glas, dan gaan we in metingen nog een stukje verder. Het gehele glas wordt aangepast aan jouw manier van kijken, zodat je naar alle kanten scherp ziet en een nog hogere resolutie hebt bij het lezen op je computer, tablet of smartphone.

Meer informatie

Wil  je meer informatie over dit onderwerp, kom dan langs in onze winkel of bel met 0512 513495.

Je kunt ook een afspraak maken met één van onze specialisten.

maak een afspraak
Like onze pagina op facebook