Maandlenzen

Voor wie elke maand een fris nieuw paar wil en schoonmaken geen probleem vindt. Benieuwd of maandlenzen bij jou passen? Maak dan een afspraak voor het aanmeten van lenzen.

Maak afspraak

Hoe werken maandlenzen?

Maandlenzen zijn zachte lenzen. Ze zijn zeer flexibel en passen zich goed aan aan je oog waardoor ze comfortabel zitten. Maandlenzen draag je overdag. Met de juiste lenzenvloeistof zorg je voor de juiste bevochtiging en desinfectie van je lenzen. Elke maand gebruik je een nieuw fris paar.

Voor wie zijn maandlenzen geschikt?

Maandlenzen zijn geschikt voor mensen die dagelijks contactlenzen willen dragen en die het geen probleem vinden hun lenzen en lensdoosje schoon te maken met lenzen vloeistof. Ze bestaan in veel materialen, met cilinder en ook multifocaal. We helpen je graag de lenzen te vinden die het beste bij jouw oog passen.

Voordelen van maandlenzen

  • Voordelige optie, maar 12 setjes per jaar nodig
  • Passen zich goed aan aan je oog, daardoor super comfortabel
  • Juiste bevochtiging en desinfectie met lenzenvloeistof

Wil je weten welke maandlenzen het beste bij jou passen?

Maak dan een afspraak bij één van onze contactlensspecialisten.

Maak afspraak

Zonder zorgen altijd de juiste lenzen, lenzenvloeistof en oogzorg met ons Lens Care Plan.

Het Lens Care Plan is een lensabonnement. Voor een vast bedrag per maand krijg je niet alleen je lenzen en vloeistof, maar ook elk half jaar een professionele oogcontrole. Zo heb je altijd voldoende lenzen op voorraad en krijg je de juiste zorg voor je ogen. Bekijk voordelen van het Lens Care Plan.