Lens Care Plan

Zonder zorgen altijd de juiste lenzen, lenzenvloeistof en optimale oogzorg met ons Lens Care Plan

Maak afspraak

Het Lens Care Plan is een lensabonnement. Voor een vast bedrag per maand krijg je niet alleen je lenzen (en vloeistof), maar ook elk half jaar een professionele contactlenscontrole. Zo heb je altijd voldoende lenzen op voorraad en krijg je altijd de juiste zorg voor je ogen.

De voordelen van het Lens Care Plan

  • Topkwaliteit lenzen 
  • Inclusief oogzorg en lenscontroles
  • Altijd voldoende lenzen 
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gespreide betaling
  • Garantieregeling bij breuk of verlies

Topkwaliteit lenzen en veel gemak

We werken met top kwaliteit lenzen en vloeistof. Onze contactlensspecialisten helpen je met het vinden van de lens die het beste bij jouw past. De lenzen bezorgen we gratis bij je thuis en je kunt ze gespreid betalen.

Altijd de juiste oogzorg

Elk (half) jaar nodigen we je uit voor een lenscontrole. We controleren je ogen en we controleren of de lenzen nog passen en goed van sterkte zijn. We hebben geavanceerde apparatuur en kundige optometristen en contactlensspecialisten. Je geniet van de beste zorg die er is.

Lenzen voor een vast bedrag per maand

We hebben superveel verschillende lenzen. Om een indicatie te geven vind je de meest voorkomende tarieven hieronder. Hoeveel je precies betaald hangt af van het type lens en lenzenvloeistof. 
Soort lens Bedrag per maand (all-in)
Daglenzen €39,50
Maandlenzen €29,10
Nachtlenzen €39,90
Multifocale lenzen €37,90
Harde lenzen €21,11
 

Wil je ook de beste lenzen en optimale oogzorg voor een vast bedrag per maand?

Maak dan een afspraak voor het aanmeten van lenzen. Onze contactlensspecialisten gaan dan samen met jou op zoek naar de beste lens. Heb je nog vragen of wil je meer info bel dan met 0512513495.

Maak afspraak