Daglenzen

Voor wie een hekel aan gedoe heeft en elke dag een fris nieuw paar lenzen wil. Ervaar het zelf, maak een afspraak voor het aanmeten van lenzen of lees verder over de voordelen en mogelijkheden.

Maak afspraak

Hoe werken daglenzen?

Daglenzen haal je elke dag fris uit de verpakking en na het dragen gooi je ze weg. Geen gedoe dus met schoonmaken of rommelen met lenzenbakjes en vloeistof. We hebben daglenzen in verschillende materialen, met cilinder en ook met leesondersteuning (multifocaal). We helpen je graag om de juiste lens bij jouw oog te vinden.

Voor wie zijn daglenzen geschikt?

Daglenzen zijn een uitstekende keuze voor vrijwel alle oogtypen en bieden het gemak en de hygiëne die veel mensen zoeken. Ze zijn ook een goede optie voor personen met een cilinderafwijking of die multifocale brillen gebruiken. Gebruik ze elke dag, op vakantie of tijdens het sporten.

Voordelen van daglenzen

  • Geen gedoe; elke dag een fris nieuw paar
  • Zó comfortabel dat je vergeet dat je ze draagt
  • Gemakkelijk in gebruik, geen lenzenvloeistof nodig 
  • Op en top hygiënisch, elke dag een nieuwe schone lens 
  • Snel, je hoeft niets meer voorzichtig schoon te maken
  • Prettige optie voor als je gevoelige ogen hebt
  • Alternatief voor bril tijdens sporten of vakantie

3 redenen om daglenzen te dragen tijdens het sporten

Sport jij ook vaak met je bril op? Probeer eens daglenzen! Dit is de ideale oplossing om tijdens het sporten scherp zicht te hebben zonder dat je bril hierdoor sneller verouderd of kan beschadigen.

Lees hieronder 3 redenen waarom daglenzen beter zijn tijdens het sporten dan een bril 👇

 

‘Wat ik het allerfijnste vind aan daglenzen is het gevoel van elke dag weer nieuwe, verse en schone lenzen.’

  1. Door het zweten kan je bril slijten. Zo kan zweet het kunststof of metaal van je bril aantasten, waardoor je bril ouder lijkt dan dat die daadwerkelijk is.
  2. Je bril kan een stoot krijgen of afvallen bij contactsporten. Denk bijvoorbeeld aan voetbal of hockey. Dit zijn sporten waar lichamelijk contact voorkomt en de kans bestaat dat je bril scheef gaat zitten of zelfs breekt.
  3. Scherper en vrij zicht. Een veelvoorkomend probleem met brillen is dat ze kunnen beslaan door intensieve lichamelijke inspanning. Dit kan je zicht ernstig belemmeren. Met lenzen heb je geen beslagen glazen meer. Ook word je niet belemmerd door wazig zicht aan de zijkanten bij hogere sterktes of de randen van het montuur.

Wil je weten welke daglenzen het beste bij jou passen?

Maak dan een afspraak bij één van onze contactlensspecialisten.

Maak afspraak

Zonder zorgen altijd de juiste lenzen, lenzenvloeistof en oogzorg met ons Lens Care Plan.

Het Lens Care Plan is een lensabonnement. Voor een vast bedrag per maand krijg je niet alleen je lenzen en vloeistof, maar ook elk half jaar een professionele oogcontrole. Zo heb je altijd voldoende lenzen op voorraad en krijg je de juiste zorg voor je ogen. Bekijk voordelen van het Lens Care Plan.