Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Julbo sportzonnebrillen

Julbo Eyewear is het perfecte merk voor de sport- en outdoorliefhebber. Julbo biedt speciale sportbrillen voor onder andere watersport, wintersport, wielrennen, hardlopen en bergbeklimmen. De zonnebrillen, die ook verkrijgbaar zijn op sterkte, voorkomen traanogen door de wind, verbeteren het zicht en beschermen tegen schitteringen.

De Julbo sport zonnebrillen worden op maat gemaakt in een speciaal, eigen laboratorium in Longchaumois in Frankrijk. Hier slijpen, behandelen en monteren vakmensen de technische RX lenzen zodat deze perfect passen in het montuur. Het resultaat: super dunne glazen met de beste coatings en gepolijste randen zodat de brildrager optimaal zicht en comfort heeft.

De glazen van Julbo

Julbo glazen

De glazen van Julbo worden echt afgestemd op de sport die je doet. Zo worden ze verdeeld in categorie├źn voor het filteren van licht. Waarbij categorie 4 zoveel licht wegfiltert dat je deze niet op mag zetten in de auto. Ook bepaalt de kleur hoe het contrast wordt. Zo is groen ideaal geschikt voor golf. Jouw ogen optimaal beschermt tegen UV-licht en kijk je natuurlijk door gepolariseerde glazen! Daarnaast kleuren de glazen zelf mee naarmate het licht feller of minder fel wordt. We vertellen je graag alles over in de winkel.

Like onze pagina op facebook