Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Voor ogen die
nog groeien

Bekijk onze collectie
met leuke en stoere brillen
en profiteer van ons
vernieuwde Kidscareplan


Jonge ogen zijn nog in de groei. Vaak gaat dat ongemerkt goed. Soms is er hulp nodig. We ondersteunen hierbij graag. Niet alleen met brillen of lenzen. Maar ook met oogzorg, richtlijnen voor verantwoord schermgebruik en het remmen van bijziendheid.

Ontdek onze collectie

Ontdek onze prachtige en stoere brillencollectie voor jongeren. Met mooie merken als Komono, Andy Wolf, Simple, Vingino, Colibris, Lindberg en Dutz hebben wij een toffe collectie voor jongeren in huis.

Bekijk alle merken

Roy bangma die een kinderbril opzet
Oogonderzoek voor jongeren bij bangma optiek

Oogonderzoeken & oogmetingen

Onze optometristen zijn speciaal getraind om kinderen vanaf 8 jaar te onderzoeken. Kinderogen zijn nog in de groei. Zo sporen we in een vroeg stadium zichtproblemen en eventuele oogklachten op.

Meer info

Myopie-management: de achteruitgang van kinderogen remmen

Tot 17 jaar is het oog nog volop in ontwikkeling en ook nog te beïnvloeden. Met myopie-management kunnen we in die fase bijvoorbeeld de achteruitgang van kinderogen remmen, om zo eventuele oogproblemen op latere leeftijd te voorkomen.

Meer over myopie-management

Lenzen voor jongeren bij bangma optiek

Lenzen: al vanaf 8 jaar

Kinderen zijn meestal vanaf een jaar of 8 zover dat ze zelf hygiënisch lenzen kunnen dragen. Tegenwoordig kiezen ze vaak voor daglenzen. Die kan je elke dag dragen of gebruiken om zo nu en dan af te wisselen met een bril. Bijvoorbeeld voor tijdens het sporten.

Meer over lenzen

Vernieuwd Kidscareplan

Ontdek ons vernieuwde KidsCarePlan. Een abonnement waarmee je op elke nieuwe bril, glazen of reparaties 50% korting krijgt.

Meer over het Kidscareplan

Meer informatie

Wil  je meer informatie over dit onderwerp, kom dan langs in onze winkel of bel met 0512 513495.
Je kunt ook een afspraak maken met één van onze specialisten.

Like onze pagina op facebook