Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Quickscan & Fullscan

Om te bepalen of je voor ooglaseren of refractiechirurgie in aanmerking komt doen wij allereerst een Quickscan.

Quickscan

Tijdens dit eerste vooronderzoek, doen wij gericht onderzoek om te bepalen of je hoornvlies dik genoeg is om te laseren, of je voldoende vochtige ogen hebt. etc.

De Quickscan kost € 30,- en daarbij doen wij een oogmeting en bepalen wij of je hoornvlies dik genoeg is voor een laserbehandeling. Mocht dat niet zo zijn, dan weet je gewoon dat een ooglaserbehandeling er voor jou niet in zit. Wij kunnen je dan wel andere oplossingen voorleggen, denk bijvoorbeeld aan nachtlenzen.

Fullscan

Als de Quickscan uitwijst dat jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling, voeren we een Fullscan uit. Dit is het vooronderzoek dat nodig is voor de behandelaar om precies te bepalen wat er gedaan moet worden tijdens de ooglaserbehandeling of bij het implanteren van de implantlens.

De Quickscan kost € 30,-.
Het aanvullende Fullscan onderzoek kost € 105,-.
Quickscan & Fullscan kosten samen € 135,-.

Nazorg

Controles zijn nodig om het herstel van de ogen goed te kunnen monitoren. Dit is belangrijk om te beoordelen hoe uw gezichtssterkte zich ontwikkelt en om eventuele complicaties vroegtijdig te kunnen verhelpen. Daarnaast is het belangrijk dat u met vragen snel terecht kunt bij iemand die deskundig is. Voor de nacontrole van de behandeling kom je weer bij ons.

Like onze pagina op facebook