Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Ooglaseren

Als je niet afhankelijk wilt zijn van bril of lenzen, kun je je ogen laten laseren of kiezen voor een implantlens. Voor bepaalde sterktes is laseren mogelijk, daarbuiten is sprake van een implantlens. Wij kunnen door gericht ooglaseronderzoek te doen, bepalen of je hoornvlies dik genoeg is om te laseren, dit doen we met de Quickscan.

De Quickscan kost € 30,- en daarbij doen wij een oogmeting en bepalen wij of je hoornvlies dik genoeg is voor een laserbehandeling. Mocht dat niet zo zijn, dan weet je gewoon dat een ooglaserbehandeling er voor jou niet in zit. Wij kunnen je dan wel andere oplossingen voorleggen, denk bijvoorbeeld aan nachtlenzen.

Het voordeel om je ooglaseradvies bij ons in te winnen is dat je niet hele afstanden hoeft te reizen en wij doen ook de nacontroles voor je. Wij doen het vooronderzoek en de uiteindelijke ooglaserbehandeling of implantlens zal worden gedaan in een Eyescan kliniek.

Voor het ooglaseradvies kun je een afspraak maken bij een van onze ooglaser-optometristen Joyce Dijksterhuis en Sandra Woldringh.

Afspraak Quickscan ooglaseren

Een Quickscan om te bepalen of jouw ogen geschikt zijn voor ooglaseren kost € 30,-.

Bel voor een afspraak 0512 513495.

neem contact op
Like onze pagina op facebook