Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Zie beter.
Presteer meer.

Nu €50,- korting op een
paar Eyezen Brillenglazen

>50
jaar ervaring

9+
klantbeoordeling

68.143
brillen gemaakt

Zie beter. Presteer meer.

Beeldschermen zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Wat doen we eigenlijk niet via onze schermen? We navigeren, werken, gamen, appen, sporten, streamen, liken, sharen, shoppen en betalen ermee. Dit maakt ons leven comfortabel, planbaar en overzichtelijk. 

Sjoukje met beeldschermbril

Vermoeide ogen

Het veelvuldig en lang kijken op schermen vraag wel veel van je ogen. Jouw ogen zijn de hele dag bezig om vanuit verschillende houdingen en op wisselende afstanden scherp te stellen. hierdoor heb vaak aan het einde van de dag vermoeide ogen.

Kies voor Eyezen en profiteer van €50,- korting

Wil je de hele dag ontspannen kijken en volop genieten van alle digitale gemakken? Kies dan voor Eyezen brillenglazen. Deze brillenglazen ondersteunen en beschermen jouw ogen de hele dag optimaal. Maak voor 31 oktober een afspraak om de Eyezen glazen helemaal op maat af te laten stellen en profiteer van €50,- korting bij aankoop van een bril.

Hedzer Bakker Opticien en stijladviseur bij bangma optiek

De voordelen van Eyezen glazen

Minder visuele vermoeidheid

Zeer scherp zicht

Optimaal voor schermgebruik

Complete bescherming

Een dertiger zit 3 uur en 21 minuten per dag op zijn of haar telefoon. Dat is 50 dagen per jaar.

Bescherm je ogen met Eyezen brillenglazen

De pixels van een beeldscherm worden ongeveer zestig keer per seconde vernieuwd. Dat gaat zo snel dat het niet opvalt, maar je ogen merken het wel. Je ogen moeten hierdoor elke keer opnieuw scherpstellen.

Eyezen brillenglazen, zijn voorzien van het Eye Protect System ™. Deze brillenglazen beschermen je ogen tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht, zorgen voor een natuurlijke kijkhouding en voorkomen vermoeide ogen.

Eyezen van essilor

Kies nu voor Eyezen glazen en profiteer van €50,- korting

Maak voor 31 oktober een afspraak om de Eyezen glazen helemaal op maat af te laten stellen en profiteer van €50,- korting bij aankoop van een bril.

 • ✅ Minder visuele vermoeidheid
 • ✅ Complete bescherming
 • ✅ Zeer scherp zicht
 • ✅ Optimaal voor schermgebruik

Klanten vertellen

 • Richten zich goed op je vraag. Er wordt deskundig een oogmeting gedaan en het passen + aanpassen van de bril voor je gezicht wordt keurig en geduldig afgehandeld.
  wiebe., Sintjohannesga
 • Tijd nemen voor het uitzoeken, adviseren, oogmeting en afstellen vd bril, heel service en klantgericht! Mijn complimenten! Ook qua collectie hebben jullie net even wat anders en mooie exclusieve modellen. Ik ben geslaagd voor een prachtige Alain Mikli bril! Ben zeer tevreden! Ga zo door zou ik zeggen.
  Vanessa.,Drachten
 • Bij andere opticiens en de oogarts konden ze me niet helpen. En bij Bangma optiek heb ik een bril aangemeten gekregen waarmee ik dichtbij en veraf beter kan zien dan ik in jaren heb gedaan. Ik ben ontzettend blij met mijn bril!
  M.E.J., Zwolle
 • In grut foardiel fyn ik ek dat men yn dizze fan âlds bekende en fertroude Drachtster saak yn it Frysk holpen wurdt. Kom dêr mar ris om by al dy oare ‘lanlike’ optisiens dy’t yn Drachten in filiaal hawwe.
  Sytze T., Drachten
 • Ik ervaar Bangma als plezierig en service bereid. Laagdrempelig en zeker gevoel van hoge kwaliteit en ook dat je als klant zeer welkom bent.
  Rob, Haulerwijk
van 10 / beoordelingen op klantenvertellen.nl. Laat zelf een beoordeling achter.
Like onze pagina op facebook