Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Ervaar de vrijheid van lenzen

Ontdek welke lenzen
bij je passen en maak een
afspraak voor een lensaanmeting.
Nu van €50,- voor €25,-.

Passen lenzen bij mij?

Lenzen bieden je in tal van situaties meer vrijheid, comfort en vooral een natuurlijke look. Lenzen passen goed bij jou wanneer je:

Een natuurlijke uitstraling wilt

Het kan zijn dat je graag een natuurlijke uitstraling wilt. Lenzen zijn dan een goede oplossing, omdat ze niet zichtbaar zijn. Zo kun je helemaal jezelf zijn en je ogen nog meer laten spreken. Lenzen komen ook van pas als je bril niet matched met één van je outfits.

Bewegingsvrijheid wilt

Met lenzen in heb je altijd bewegingsvrijheid én goed zicht tijdens het sporten. Je kunt natuurlijk ook je bril en lenzen afwisselen, bijvoorbeeld als je kiest voor daglenzen. Dan kun je in het dagelijks leven een bril dragen, maar bij sportactiviteiten je lenzen. Vliegt je bril niet in de lucht als de bal jouw richting op komt.

Niet kunt wennen aan een bril

Hoewel de meeste mensen wennen aan het zicht door een bril, kunnen anderen daar lastig aan wennen. Ben je iemand die zich daar behoorlijk aan ergert? Dan zijn lenzen een betere keuze voor jou. Ze bieden veel comfort en een heel vrij zicht.

Onze contactlensspecialisten helpen je graag verder

Lenzen kun je natuurlijk ook ideaal combineren met een bril! De hele dag lenzen in gehad, maar ’s avonds zin om voor de televisie te zitten met je bril op? Het kan! Of lijken lenzen je ideaal voor vakantie of sporten, maar wil je verder een bril dragen? Ook dat kan. Laat je adviseren door onze contactlensspecialisten. Maak dus snel een afspraak op onze site of bel 0512 513 495.

Welke lenzen passen bij mij?

Daglenzen

Bij daglenzen heb je elke dag een nieuw fris paar lenzen. Daglenzen zijn de meest gemakkelijke en hygiënische keuze voor jou ogen. Ze zijn ook ideaal wanneer je gevoelige ogen hebt.

Daglenzen zijn bij uitstek geschikt om af te wisselen met een bril.

Meer over daglenzen

Maandlenzen

Maandlenzen zijn een hele populaire keuze. In tegenstelling tot een daglens doe je met een setje maandlenzen ongeveer 30 dagen. Dit maakt maandlenzen een voordeligere keuze, wel vergt het iets meer onderhoud.

Ze zijn zeer flexibel en passen zich goed aan aan je oog, waardoor ze comfortabel zitten. Ze zijn zeer makkelijk in te zetten en weer uit te halen. En met de juiste vloeistof hou je ze heerlijk fris en schoon.

Meer over maandlenzen

Multifocale lenzen

Wist je dat we ook multifocale lenzen hebben? Multifocale lenzen geven je ogen zowel veraf als dichtbij helder zicht. Je hebt dan dus geen aparte leesbril meer nodig.

Veel mensen denken dat er een zwaar stukje onderin de lens zit, dit is niet zo. De lens wordt helemaal voorzien van een leesgedeelte en je eigen sterkte voor veraf. Multifocale lenzen geven je zo de vrijheid om de menukaart te lezen en prima ook in de verte te kijken.

Meer over multifocale lenzen

Multifocale lenzen om mee te lezen

Nachtlenzen

Nachtlenzen zijn ideaal als je overdag geen bril of lenzen wilt dragen. ’s Nachts worden je ogen gecorrigeerd met lenzen en ’s ochtends doe je de lenzen uit en kun je de hele dag scherp zien zonder bril of lenzen. Alleen voor minglazen, tot een sterkte van -4,5.

Meer over nachtlenzen

Harde lenzen

Oogsterktes die niet goed met een zachte lens gecorrigeerd kunnen worden, kunnen dat soms wel met harde lenzen. En bij bepaalde sterktes en oogafwijkingen zijn harde lenzen een betere oplossing.

De harde lens van tegenwoordig is een stuk comfortabeler in het dragen, dan vroeger. Wel is het zo dat je vaak iets langer moet wennen aan harde lenzen dan zachte lenzen. Maar zodra je er eenmaal aan gewend bent voel je de lens niet meer zitten.

Meer over multifocale lenzen

De voordelen

✅ Natuurlijke look
✅ 100% bewegingsvrijheid
✅ Je kan gewone zonnebrillen dragen
✅ Geen beslagen of natgeregende bril meer

Vind je het idee van een lens in je oog best wel eng?

Het lijkt eng, maar dat is het absoluut niet! De meeste contactlensdragers hebben dit in een mum van tijd geleerd. In de winkel helpen onze contactlensspecialisten je hier uiteraard mee en we oefenen samen met jou tot het makkelijk lukt.


Wil je lenzen gaan dragen?

Onze contactlenspecialisten helpen je om de beste lens voor jou te vinden.
Maak nu een afspraak voor een lensaanmeting.
Nu van €50,- voor €25,-.

✅ Topkwaliteit lenzen
✅ Persoonlijk advies
✅ Natuurlijke look, comfort en vrijheid

Actie loopt nog XXX dagen

Maak het jezelf gemakkelijk met ons Lens Care Plan

Het Lens Care Plan is een lensabonnement. Voor een vast bedrag per maand krijg je niet alleen je lenzen (en eventueel vloeistof) maar ook elk half jaar een professionele oogcontrole. Zo heb je altijd voldoende lenzen op voorraad en krijg je de juiste zorg voor je ogen.

Meer over het LensCare Plan

Like onze pagina op facebook