Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

De brillentrends voor 2021

Laat je onderdompelen in
de nieuwste trends en
laat je adviseren door
onze stijladviseurs

>50
jaar ervaring

9+
klantbeoordeling

69.357
brillen gemaakt

De nieuwste brillentrends

Een nieuw seizoen betekent dat we je weer helemaal onderdompelen in de nieuwste trends. Het is duidelijk dat vrijwel alles kan en mag. Oversized kan, maar aan de andere kant is extra plat ook weer hot. Hieronder zetten we alles netjes voor je op een rij.

Less blijft more

Minimalistische brillen kenmerken zich door de subtiele lijnen, ingetogen kleuren en eenvoudige en elegante designs. En less is zeker niet saai, integendeel met een minimalistische bril maak je juist een krachtig statement. Een minimalistische bril is geschikt voor de echte liefhebber die houdt van verfijnd design, materialen van hoge kwaliteit en een tijdloze uitstraling.

Kijk eens naar Coblens voor oversized en trendy minimalistische brillen. Ben je opzoek naar iets stijlvollers? Kijk dan eens naar de brillen van Lindberg en Silhouette.

Brillentrends Less blijft more Solhouette montuur

Silhouette | €391

Brillentrends less is more WooW Montuur

Woow | €269

Lindberg

Lindberg | €539


Luchtige transparantie brillentrends sfeerimpressie

Luchtige transparantie

Transparante frames hebben een luchtige look, zijn bescheiden en staan bijzonder stijlvol. Met een transparante bril benadruk je de natuurlijke vormen van je gezicht. Het is een eigenzinnige nieuwkomer tussen de brillentrends. Groot voordeel van transparante brillen is dat je ze goed kunt combineren met eigenlijk alles. En als je volledig transparant te onopvallend vindt dan zijn er ook semi-transparante modellen met een kleuraccent. 

In onze collectie hebben hele trendy transparante brillen van Komono en Andy Wolf. Ben je opzoek naar iets stijlvollers? Kijk dan eens naar de brillen van Res/Rei.

Luchtige transparantie Komono bril

Komono | €119

Luchtige transparantie RES/REI montuur

RES/REI | €333

Luchtige Transparantie Andy Wolf montuur

Andy Wolf | €318


Retro klassiek

Ga voor een sophisticated look met een retro klassiek montuur. Met deze stijl versterk je de mooie lijnen van je gezicht en wenkbrauwen. De dikke kunststof monturen zie je niet alleen terug in aviator modellen, maar ook in cateye monturen en meer sportieve vormen. De meest bijzondere materialen zie je bij dit type bril. Ook zien we de meest uiteenlopende kleuren voorbij komen. Nieuw binnen deze trend zijn de warme aardekleuren, zoals bruin met goud.

In onze collectie hebben de merken Braun Classics, Woody’s en Andy Wolf supermooie retro klassieke brillen.

Brillentrend retro klassiek in beeld

Brillentrends retro klassiek door Braun Classics

Braun Classics | €260

Brillentrends retro klassiek dor Andy wolf

Andy Wolf | €333

Brillentrends retro klassiek door Woody's

Woody’s | €195


Kleurrijk creatief

Kies voor vrolijke monturen met een twist. Bijvoorbeeld een metalen of kunststof montuur in hoekige vormen. Of ga met een hoekig montuur in unieke kleurencombinaties voor een opvallende en creatieve look. Kies om het helemaal af te maken voor een kleurtje in de glazen. Met de geometrische vormen en de felle kleuren van deze brillen zorg je sowieso voor een uitdagende uitstraling. 

Theo is bij uitstek ons favoriete merk in de hoek kleurrijk en creatief. Maar ook de brillen van Johann von Goisern, Woody’s Barcelona of Dutz vallen vaak goed in de smaak.

Brillentrends Kleurrijk creatief Theo montuur

Theo | €428

Brillentrends Kleurrijk creatief Johann von Goisern montuur

Johann von Goisern | €299

Brillentrends Kleurrijk creatief Woody's montuur

Woody’s Barcelona | €195

Zo zoeken we de perfecte bril voor jou

Met ons stijladvies verzeker je jezelf van een bril die helemaal op jou is afgestemd. We bepalen welke kleur het beste bij jouw past. We doen een gezichtsanalyse waarmee we de vorm bepalen van de bril. Vervolgens zoeken wij in onze collectie de bril die perfect bij jou past.

Maak afspraak

Op maat geslepen

Advies en klaar-leg-service via Whatsapp

Stuur ons een foto van je gezicht via Whatsapp en beantwoord enkele korte vragen. Uit onze collectie zoeken wij dan de brillen eruit die het beste bij jouw passen. En deze leggen we voor je klaar in de winkel.

Open Whatsapp

of lees eerst meer info.

Maak een statement met de stijl die bij je past

  • ✅ Een up-to-date uitstraling
  • ✅ Een bril die perfect bij jou past
  • ✅ Typische Bangma Optiek service en kwaliteit
Like onze pagina op facebook