Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Autobril

Met een autobril veilig de weg op

Automobilisten hebben overdag vaak last van hinderlijke schitteringen en reflecties en een heldere lucht. ’s Nachts of bij slechte weersomstandigheden zien mensen soms zo weinig dat ze niet meer de weg op durven. Wil jij voor al deze problemen een oplossing, dan adviseren wij jou de autobril. Een leuk montuur met de Roadpilot HD-glazen met Crizal Drive coating van Essilor.

Enkelvoudige of Varilux Roadpilot glazen

Deze Roadpilot glazen zijn in zowel enkelvoudig als in Varilux multifocaal te krijgen. Je krijgt dus altijd een autobril op maat. De voordelen van deze glazen zijn dat je meer rust krijgt in je ogen, je ziet meer contrast. Je zit dus gewoon prettiger achter het stuur. De autoglazen zijn ook leverbaar met meekleurende glazen, ze passen zich dan automatisch aan aan de omstandigheden van het licht. Je hebt dan in de auto geen aparte zonnebril meer nodig.

Roadpilot HD-glazen

Bij deze glazen meten wij nog op extra punten, zoals de afstand van de pupil en bijvoorbeeld de curve van het glas. Door deze extra metingen wordt het glas iets meer op jou afgestemd en krijg je een breed zichtveld en de zijkanten worden scherper. Wanneer je kiest voor het gepersonaliseerde HD-glas, dan gaan we in metingen nog een stukje verder. Het gehele glas wordt aangepast aan jouw manier van kijken, zodat je naar alle kanten scherp ziet en een nog hogere resolutie hebt bij het lezen op je dashboard.

Verminderde reflecties dankzij Crizal Drive

De Roadpilot glazen krijgen standaard een coating van Crizal Drive. Deze zorgt ervoor dat je ’s nachts geen last hebt van hinderlijke reflecties, lichtbronnen zoals lantaarnpalen, koplampen en verkeerslichten. Bovendien krijg je meer contrast en dus een scherper zicht. Uiteraard beschermt de coating jouw glazen ook nog eens tegen UV-straling, krassen, vlekken, vuil, vet en water.

Crizal Drive

 

 

 

 

Meer informatie

Wil  je meer informatie over dit onderwerp, kom dan langs in onze winkel of bel met 0512 513495.

Je kunt ook een afspraak maken met één van onze specialisten.

maak een afspraak
Like onze pagina op facebook