Enkelvoudige brillenglazen

Enkelvoudige glazen zijn de juiste keuze als je nog geen leesbril nodig hebt.
Maak afspraak
Met enkelvoudige brillenglazen zie je weer scherp. Ze zijn de tegenhanger van multifocale glazen. Enkelvoudige brillenglazen zijn de juiste keuze als je nog geen leesbril nodig hebt.  

De voordelen van onze enkelvoudige brillenglazen

✅ Zeer scherp zicht

Minder visuele vermoeidheid 

Standaard met UV- en Blauwlichtfilter

Uit te rusten met extra digitale boost

De beste glazen, voor comfortabel en scherp zicht

Onze ogen hebben brillenglazen nodig die onze levensstijl meer dan ooit ondersteunen. Met onze enkelvoudige brillenglazen op sterkte heb je extra scherp zicht, een extra breed kijkveld en extra contrast in vergelijking tot standaard enkelvoudige brillenglazen. Dit is minder vermoeidheid voor je ogen.

Superieure bescherming tegen schadelijk licht

Onze enkelvoudige brillenglazen hebben een uniek absorptieproces en bieden daarmee drie keer meer bescherming tegen schadelijk blauw licht dan standaard voorgeschreven glazen. Zonder dat de glazen een blauwe gloed of andere kleur krijgen, in tegenstelling tot andere oplossingen waarbij de glazen vaak wél een andere kleur krijgen.

Digitale boost

Werk je veel achter een beeldscherm? Dan kunnen we je glazen uitrusten met een digitale boost in het onderste gedeelte van het glas. Zo krijg je een superscherp beeld en extra focus op je laptop, tablet en telefoon.

Unieke gepersonaliseerde glazen

Onze enkelvoudige brillenglazen personaliseren we op basis van zeven unieke metingen. We kijken onder andere naar je kijkgedrag, hoofdbewegingen en naar het montuur. Dit zorgt ervoor dat je enkelvoudige brillenglazen uniek zijn en dat ze je de allerbeste kijkervaring geven.

Benieuwd welke glazen het beste bij jou passen?

Maak een afspraak voor een oogmeting en krijg passend advies van onze opticiens!
Maak afspraak