Beeldschermbril

Voor wie veel achter een beeldscherm werkt en graag zo lang mogelijk scherp wil blijven (zien)

Maak Afspraak

Werk je meer dan twee uur per dag achter een computerscherm?

Een beeldschermbril kan dan de oplossing zijn. Tegenwoordig kijken we veel naar schermen, maar eigenlijk zijn onze ogen niet gemaakt om langdurig op korte afstanden te kijken. Dit kan naar verloop van tijd bovendien ook klachten gaan geven. Je kan bijvoorbeeld last krijgen van vermoeide ogen. Een beeldschermbril is geoptimaliseerd voor de afstand van je ogen tot het beeldscherm en alles daartussen. Je ogen hoeven zich minder in te spannen en krijgen zo meer rust, waardoor jij langer scherp kan blijven. Een beeldschermbril beschermt ook tegen schadelijk blauwlicht.

Wat zijn de voordelen van een beeldschermbril?

 

✅   Je ogen krijgen meer rust

✅   Je hebt beter zicht op je beeldscherm(en)

✅   Je hebt minder snel last van tranende, branderige en/of vermoeide ogen.

✅   Betere houding en dus minder kans op hoofd-, nek-, schouder- en rug klachten

✅   Je blijft langer scherp

Heb ik een beeldschermbril nodig?

Werk je meer dan 2 uur per dag achter een computer of andere devices? Heb je aan het einde van de dag last van vermoeide ogen? Of heb je last van hoofd-, nek-, schouder- en rug klachten. Dan is een beeldschermbril zeker iets voor jou. Ook als je normaal gesproken geen bril draagt.

Welke beeldschermglazen passen bij mij?

Om te bepalen welke beeldschermglazen het beste bij je passen is het belangrijk dat je rekening houdt met je kijkgedrag. Lees je bijvoorbeeld veel op een groot scherm? Of wissel je juist vaak tussen verschillende schermen en je notities? Onze opticiens kunnen je na een grondige meting precies vertellen welke beeldschermglazen het beste bij jouw passen.

Benieuwd welke beeldschermbril het beste bij jouw werk past?

Maak dan een afspraak met één van onze opticiens.

Maak afspraak