Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Multimedia bril

De hele dag door zijn je ogen druk met het steeds scherp stellen op allerlei verschillende (lees)afstanden. We gebruiken namelijk de hele dag door verschillende media, zoals smartphone, beeldscherm, je tablet etc. Daardoor komen klachten als droge en jeukende ogen en schouder- en nekklachten veelvuldig voor. Om er voor te zorgen dat je ogen rust krijgen, adviseren wij een beeldschermbril ook wel multimedia bril genoemd, een montuur met de speciale Essilor Eyezen glazen.

Multimedia bril

Dit nieuwe type beeldschermbril kun je in huis ophouden, daarom noemen we het ook wel de Indoorbril / multimediabril. Je kunt ermee krant lezen, op je desktop, laptop en tablet werken of op je smartphone kijken. Bovendien kun je ook gewoon iemand goed scherp zien als die binnen komt lopen.

Essilor Eyezen

multimedia

De Essilor Eyezen glazen zorgen voor ontspanning in je ogen en verminderen oogklachten van brildragers. Daarnaast heb je extra opties zoals de Eyezen Focus waarmee extra ondersteuning wordt gegeven aan het lezen van je smartphone. Met de speciale coating Crizal Prevencia worden kleine letters beter zichtbaar, door verbeterd contrast.

De Essilor Eyezen glazen zijn er voor enkelvoudig zonder leesadditie en in Varilux variant.

De beeldschermbril kan met bijna elk montuur worden gemaakt en helemaal persoonlijk op jou worden afgestemd. Want jouw kijkbehoefte en werkomstandigheden zijn uniek. Door de glazen daarop af te stemmen krijg jij de optimale kijkbeleving en vooral veel rust voor je ogen.

Meer informatie

Wil  je meer informatie over dit onderwerp, kom dan langs in onze winkel of bel met 0512 513495.

Je kunt ook een afspraak maken met één van onze specialisten.

maak een afspraak
Like onze pagina op facebook