Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Corona update april 2021 😷

Ook na versoepelingen op afspraak geopend 📅

Vanaf 28 april zijn de Corona maatregelen versoepeld en zijn de winkels en terrassen weer open. Wij blijven ook na deze versoepelingen op afspraak werken. Zo kunnen we iedereen goed en veilig helpen. Uiteraard met inachtneming van alle basisregels die ook na de versoepeling van kracht blijven. Hoe wij hiermee omgaan lees je hieronder.

Mondkapjes plicht

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea en theaters nog steeds verplicht. Dit geldt uiteraard ook bij ons in de winkel. 

Er zijn alleen een aantal uitzonderingen. Het passen van een nieuwe bril wordt bijvoorbeeld wel erg lastig met een mondkapje op. Daarom kun je veilig achter een scherm een bril passen en het mondkapje even afzetten. Hetzelfde geldt voor onze oogmetingen en oogonderzoeken, ook die doen we achter een scherm zodat het mondkapje even af kan. We vragen je het mondkapje de rest van de tijd zoveel mogelijk op te houden. Heb je geen mondkapje bij je? Geen probleem, wij hebben ze klaarliggen!

Oogmetingen, contactlenscontroles, briladvies we doen het met inachtneming van alle voorzorgsmaateregelen

We staan gewoon voor je klaar voor oogmetingen, contactlenscontroles, ooggezondheidsonderzoeken en het adviseren van mooie brillen. En we houden ons uiteraard aan de basisregels zoals afstand houden, mondkapjes dragen, handen wassen en desinfecteren. Daar bovenop dragen onze opticiens een hoofdkap of werken ze achter een scherm. En uiteraard verwachten we van jou ook dat je een mondkapje draagt. Dit kan natuurlijk af tijdens een oogonderzoek of wanneer je een bril past of laat afstellen.

We werken met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen, zodat we je op een veilige manier kunnen helpen:

  • Mondkapjes dragen in de winkel
  • Handen desinfecteren bij binnenkomst
  • Schermen in de oogmeetruimte en winkel
  • We desinfecteren brillen en apparatuur
  • We houden 1,5 meter afstand
  • We dragen beschermingsmiddelen

Kom je liever alleen?

Wil je graag op een rustig moment onze winkel bezoeken en met een veilig gevoel een nieuwe bril uitzoeken? Dit kan op donderdagavond. Je kan dan rustig shoppen in een winkel die alleen voor jou open is. Bel ons voor het maken van een afspraak.

Op afspraak geopend

We zijn op afspraak geopend. Om drukte te vermijden vragen we je om alleen en niet eerder dan 5 minuten voor je afspraak te komen. En uiteraard geldt nog steeds: kom niet als jij of mensen met wie je samenwoont klachten hebben.

Wil je iets overleggen, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt kunt ons bereiken via telefoon, email en whatsapp.

Met vriendelijke groet,

Team Bangma Optiek 

Telefoon: 0512 513 495

WhatsApp: 06 2518 8833

E-mail: info@bangmaoptiek.nl


Like onze pagina op facebook