Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Corona update 15 oktober 2020

Oogmetingen, contactlenscontroles, briladvies we doen het met inachtneming van alle voorzorgsmaateregelen

We staan gewoon voor je klaar voor oogmetingen, contactlenscontroles, ooggezondheidsonderzoeken en het adviseren van mooie brillen. En we houden ons uiteraard aan de basisregels zoals afstand houden, handen wassen en desinfecteren. Daar bovenop dragen onze opticiens een hoofdkap en een mondkapje of werken ze achter een scherm. En uiteraard verwachten we van jou ook dat je een mondkapje draagt. Dit kan natuurlijk af tijdens een oogonderzoek of wanneer je een bril past of laat afstellen.

We werken met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen, zodat we je op een veilige manier kunnen helpen:

  • Mondkapjes dragen in de winkel
  • Handen desinfecteren bij binnenkomst
  • Schermen in de oogmeetruimte en winkel
  • We desinfecteren brillen en apparatuur
  • We houden 1,5 meter afstand
  • We dragen beschermingsmiddelen

Private Shopping

Wil je graag op een rustig moment onze winkel bezoeken en met een veilig gevoel een nieuwe bril uitzoeken? Maak dan een afspraak voor private shopping. Je kan dan rustig shoppen in een winkel die alleen voor jou open is. Bel ons voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak

We werken zoveel mogelijk op afspraak. Om drukte te vermijden vragen we je om alleen en niet eerder dan 5 minuten voor je afspraak te komen. En uiteraard geldt nog steeds: kom niet als jij of mensen met wie je samenwoont klachten hebben.

Wil je iets overleggen, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt kunt ons bereiken via telefoon, email en whatsapp.

Met vriendelijke groet,

Team Bangma Optiek 

Telefoon: 0512 513 495

WhatsApp: 06 2518 8833

E-mail: info@bangmaoptiek.nl


Like onze pagina op facebook