Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

‘Tijdens vakanties en buitensporten zijn daglenzen een uitkomst’

Lees waarom Rob Rijsenbrij uit Drachten voor daglenzen heeft gekozen.

Omdat ik multifocale glazen in mijn bril heb, ben ik heel erg gewend aan in de verte kijken maar ook kunnen lezen met mijn bril. Bij eerdere daglenzen had ik steeds ook een extra leesbril. Sinds kort en op advies van Bangma, ben ik daglenzen met een leesmogelijkheid gaan proberen. Voor mij een absolute uitkomst. Ook al draag ik de lenzen niet regelmatig, ik doe ze in en ben binnen een paar minuten alweer gewend.

Vooral tijdens vakanties, het buitensporten en zwemmen geniet ik erg van de vrijheid die daglenzen me bieden. Ik heb tijdens het sporten nu geen last van weersomstandigheden en kan bij het zwemmen gewoon ook de omgeving zien. Bijkomend voordeel, ik kan een gewone en ook eens mooie zonnebril dragen.

Rob Rijsenbrij – Drachten

Ervaar de vrijheid van daglenzen

Kom langs in de maand september voor een gratis oogmeting, onderzoek en advies (t.w.v. €50,-) en probeer onze daglenzen 5 dagen vrijblijvend uit.

Probeer gratis
Like onze pagina op facebook