Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Lens-Aanpas-Dag op vrijdag 23 november a.s.

“U ziet mij eigenlijk altijd met bril. Toch draag ik tijdens het salsa dansen, zeilen en sporten multifocale daglenzen. Want ik vind het prettig als ik gewoon iets kan lezen en op mijn horloge of telefoon kan kijken. De nieuwste daglenzen van Alcon voel ik helemaal niet zitten en ik vind ze heel prettig in gebruik. Een echte aanrader…

Graag nodig ik u uit voor de Lens-Aanpas-Dag op vrijdag 23 november. Deze dag is speciaal voor mensen die last krijgen van te korte armen, klachten hebben met lezen, liever lenzen dragen of af en toe geen bril op willen.

Tijdens deze dag ontdekt u zelf het scherpe, heldere zicht en het comfort van DAILIES TOTAL1® Multifocal. Dit is de eerste en enige multifocale lens met watergradiënt die u niet voelt. Speciaal met SmarTears®, een bestanddeel van de natuurlijke traanfilm dat helpt om het droogtegevoel aan te pakken.

Onze lensspecialisten leggen u uit hoe de nieuwste daglens werkt en meten deze helemaal gratis aan (normaal € 50,-). U hoeft zich alleen aan te melden via onze agenda.

U kunt natuurlijk ook bellen met 0512 513 495.

Graag tot ziens op 23 november!”

Sandra Woldringh
Optometrist & contactlensspecialist


Ik voel de lenzen helemaal niet!

Sandra Woldringh over multifocale daglenzen

‘Natuurlijk probeer ik nieuwe producten zelf altijd uit. Als je mensen wilt adviseren, is het handig wanneer je er zelf ervaring mee hebt. De meeste mensen kennen mij met een bril, toch draag ik al jaren multifocale daglenzen tijdens mijn hobby’s en sport. Vaak denken mensen boven de 40 dat ze geen lenzen meer kunnen dragen, maar dat is echt niet zo. Multifocale lenzen zijn de oplossing bij leesproblemen, wanneer de armen te kort worden of de letters net niet meer scherp zijn.

De werking

In de multifocale lens worden meerdere sterktes verwerkt en mijn hersenen zorgen ervoor dat ik het scherpste beeld krijg, waar ik ook heen kijk. Ik kan op alle afstanden scherp zien, zo kan ik alles lezen, iemands gezicht goed zien en in de verte kijken. Het fijne van de nieuwste multifocale daglenzen DAILIES TOTAL1® Multifocal is dat ik de lens echt niet voel. Het is bijzonder aan deze lens is dat het de natuurlijke traanfilm nabootst zodat ik nooit het gevoel hebt van droge ogen.

Geen gedoe met schoonmaken

De daglenzen doe ik rechtstreeks vanuit de verpakking in en dan kan ik gaan sporten of een van mijn hobby’s beoefenen. Als ik klaar ben kan ik mijn bril op doen, maar dat hoeft niet. Ik kan de lenzen ook de hele dag dragen. Aan het eind van de draagtijd gooi ik ze weg. Ik hoef ze niet schoon te maken of te bewaren.

Aanrader

Eigenlijk wil ik iedereen aanraden om multifocale daglenzen naast de bril te gaan dragen, al is het alleen tijdens sport of een bepaalde activiteit of gewoon een hele dag. Denkt u nu, dat wil ik proberen, dan kan dat tijdens de Lens-Aanpas-Dag op 23 november. Tijdens deze multifocale lensaanpasdag passen wij gratis multifocale daglenzen aan, bovendien krijgt u er een proefsetje lenzen bij. Wij beantwoorden al uw vragen en vertellen meer over de werking van multifocale lenzen. Voor de lensaanpassing is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus aanmelden is noodzakelijk. Wanneer u komt ziet u mij die dag zeker zonder bril!’

Sandra Woldringh
Optometrist, contactlensspecialist

Like onze pagina op facebook