Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Jouw dag vraagt om meer dan één bril

Tot 1 december 2018:
2e bril voor € 99,-*

Wat je ook doet op een dag, je wilt natuurlijk goed zien. Dat kan met enkelvoudige glazen of multifocale glazen voor dagelijks gebruik. Toch kunnen je ogen bij sommige activiteiten wel wat extra ondersteuning gebruiken. In zo’n geval kan een tweede bril een goede aanvulling zijn.

Dagelijkse bril

Dagelijkse bril – scherp zicht en levendige kleuren

Met enkelvoudige Essilor 360 of multifocale Varilux X-series brillenglazen kijkt u zo natuurlijk mogelijk. Het zijn de beste glazen van dit moment, afgestemd op jouw persoonlijke eigenschappen. Het resultaat: helderder en scherper zicht over het gehele glas én levendiger kleuren en details. Wanneer je voor 1 december 2018 een dagelijkse bril aanschaft, krijg je jouw 2e bril voor €99,-* Lees verder om te kijken welke 2e brillen we aanbieden.


Multimediabril

Multimediabril – Ontspannen multitasken

Het beeldschermgebruik is de laatste jaren flink toegenomen. Dit zorgt voor vermoeide ogen, hoofdpijn, droge ogen of nek- en schouderklachten. Deze klachten zijn vaak te verhelpen door je ogen de juiste ondersteuning te bieden. Eyezen brillenglazen geven je ogen rust en beschermen tegen schadelijk blauw licht. Je ogen houden het langer vol met een multimediabril. Jouw tweede bril voor €99,-* (geldt ook voor multifocaal)


Zonnebril

Zonnebril – Goed zicht in de zon

Een zonnebril op sterkte is absoluut aan te raden met de laagstaande zon in de wintermaanden. Zonneglazen beschermen je ogen tegen UV-licht en nemen hinderlijke reflecties weg, zodat je optimaal kijkt. Bovendien is een zonnebril een prachtig mode-item. Je ziet beter, je ogen genieten bescherming tegen UV-licht en je ziet er geweldig uit met een zonnebril op sterkte. Jouw tweede bril voor €99,-* (geldt ook voor multifocaal)


Autobril

Autobril – Comfortabel en veilig op weg

De autobril is de ideale bril voor in de auto. Je kijkt rustiger met extra brede gezichtsvelden, meer contrast en minder reflecties. Ook in het donker. Je hebt minder last van lichtbronnen zoals lantaarnpalen, koplampen en verkeerslichten. Je ervaart meer comfort en veiligheid in de auto met de autobril. Jouw tweede bril voor €99,-* (geldt ook voor multifocaal)


Dus zit je veel in de auto, achter de computer of ben je vaak buiten te vinden? Dan geven wij je graag advies over een tweede bril die goed aansluit bij jouw levensstijl.

Tot 1 december 2018 krijg je bij aankoop van jouw eerste bril met enkelvoudige Essilor 360 glazen of  multifocale Varilux-X glazen, een tweede bril voor slechts €99,-* (geldt ook voor multifocaal)

Kom langs in de winkel of maak een afspraak. Graag tot ziens!

Team Bangma Optiek

 

* vraag naar de voorwaarden

Like onze pagina op facebook