Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

De contactlens die je niet voelt

DAILIES TOTAL1® zijn watergradiënt contactlenzen. Naast de hoog zuurstofdoorlatende kern bevat de lens ook over een ultrazachte gel aan het oppervlak. Dit zorgt er niet alleen voor dat je de lenzen niet voelt zitten, maar ook dat je heel snel gewend bent aan de contactlenzen.

Perfect voor een flexibele levensstijl

Ideaal om de zon op te zoeken of voor als je de hele dag onderweg bent, maar ook wanneer je de sportschoenen aantrekt voor een sportieve middag. Je hoeft zich nooit zorgen te maken over het kijkgemak. Op het gebied van hygiëne laten de lenzen niks te wensen over. Het dragen van daglenzen is een hygiënische vorm, omdat je iedere dag begint met een nieuw paar lenzen. Daarmee zijn deze perfect voor mensen met een flexibele levensstijl.

Nu 5 dagen gratis* proeflenzen

Of je nu op het terras zit, een gezellige barbecue in het park hebt of gewoon heerlijk languit op de bank ligt, de DAILIES TOTAL1® contactlenzen sluiten perfect aan bij jouw dagelijkse activiteiten. Wil je het zelf ervaren? Stap dan eens binnen bij Bangma Optiek om 5 dagen gratis* proeflenzen te proberen.

Dailies Total 1

* Exclusief eventuele aanpaskosten, vraag naar de voorwaarden.

Like onze pagina op facebook