Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Open Dag vrijdag 20 april

Open dag bij ons in de winkel

Bangma Optiek doet samen met ruim 100 andere bedrijven mee aan de ‘Week van de opticien’. Op vrijdag 20 april van 9.30 tot 18.00 uur ben je van harte welkom om een kijkje achter de schermen te nemen en te ervaren hoe het is om in een optiekzaak te werken.

Kijkje in de keuken van de opticien

De optiekbranche heeft het initiatief genomen om het vak extra in de spotlights te zetten. De week van maandag 16 tot en met zaterdag 21 april is uitgeroepen tot de ‘Week van de opticien’.

Op dinsdag 17 april zijn belangstellenden die met hun beroepskeuze bezig zijn van harte welkom bij Deltion in Zwolle om een proefles te volgen, en zo een indruk te krijgen van het vak. Aan bod komen de anatomie van het oog, wiskunde, theoretische optica en mode. Ervaren opticiens zullen enthousiast vertellen over hun werk.

In diezelfde week hebben bijna 100 optiekbedrijven hun deuren open staan, zodat de aspiranten kunnen zien wat het werken in de dagelijkse praktijk van een optiekzaak allemaal inhoudt.

 

Like onze pagina op facebook