Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Jouw dag vraagt om meer dan één bril (actie afgelopen)

Nu een tweede HD-bril cadeau*

Stel je eens voor dat je autorijdt en alles goed kunt zien, zowel overdag als in het donker. Of dat je jouw computer of tablet kunt gebruiken zonder dat jouw ogen moe worden. Naomi, Edwina, Hedzer en ikzelf vertellen je graag waarom wij zelf meer dan één bril dragen.

Wil jij ook meer dan één bril? Kom langs in de winkel of maak een afspraak. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw dagelijkse bril met HD-glazen of HD-multifocale Varilux glazen. Schaf je deze voor 1 december 2017 aan, dan krijg je van ons een HD-bril in de categorie multimedia, zon of autorijden cadeau*!

Meer brillen

Ide Bangma – Eigenaar

Mijn eigen dag begint met een bril met HD-Varilux multifocale glazen, hierbij zie ik op alle afstanden scherp. Ik hoef geen onnodige hoofdbewegingen te maken als ik mensen help in de winkel, een oogmeting verricht of iets op het scherm of papier moet lezen. Aan deze bril heb ik genoeg voor in de winkel. Toch pak ik liever mijn multimediabril als ik met de administratie bezig ben en zet ik mijn zonnebril of autobril op als ik met de motor of auto op pad ga.

Edwina – Optometrist

In de herfst ga ik er graag met mijn paard op uit. Naast mijn normale bril met HD-glazen draag ik bij zon mijn gepolariseerde HD-zonnebril met een hippe spiegelcoating. Zo heb ik minder last van schitteringen en door goed contrast zie ik meer tijdens het rijden. Dat de Eye-Sun Protection Factor (E-SPF) mijn ogen beschermt tegen UV-straling is mooi meegenomen.Ik raad iedereen aan om een HD-zonnebril te nemen,deze kan identiek zijn aan de dagelijkse HD-bril maar dan met HD-zonneglazen op sterkte. Wilt u ook meer dan één bril? Kom langs in de winkel of maak een afspraak!

Hedzer – Stijladviseur

Tijdens mijn werk en thuis draag ik mijn multimediabril met HD-glazen. In de winkel worden namelijk alle gegevens via de computer verwerkt. Regelmatig kijk ik op mijn mobiel en in mijn vrije tijd speel ik graag games. Ik ken het gevoel van droge ogen van vroeger en soms betrapte ik me erop dat ik te lang in een verkeerde houding had gezeten. Deze bril geeft rust aan mijn ogen, ik zit meer ontspannen en door het contrast op het beeldscherm zie ik scherper.

Naomi – Opticien

Mijn dagelijkse autorit van Steenwijk naar Drachten en terug vond ik in het verleden soms erg vermoeiend. Vooral ’s winters en in het donker begon ik al gauw te knijpen met mijn ogen. Met mijn autobril ervaar ik dat ik rustiger kijk. In deze bril zitten meekleurende HD-glazen die zich aanpassen aan het licht. Zo heb ik bij zon geen last van schitteringen, de lucht is minder hel en in het donker zie ik meer contrast en heb ik weinig last van de lampen van tegenliggers.

* vraag in de winkel naar de voorwaarden

Meer informatie

Wil  je meer informatie over dit onderwerp, kom dan langs in onze winkel of bel met 0512 513495.

Je kunt ook een afspraak maken met één van onze specialisten.

maak een afspraak
Like onze pagina op facebook