Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Klaar voor jouw vakantie? Denk aan je reservebril! (actie afgelopen)

Reservebril of zonnebril op sterkte

Belangrijk op de checklist van alle brildragers en contactlensdragers: de reservebril! In veel Europese landen is een reservebril in de auto verplicht.

Dit mag ook een zonnebril op sterkte zijn met gepolariseerde glazen of het juiste UV-filter om schittering van het wegdek of om verblinding door de (lage) zon tegen te gaan.

Heb je nog geen reserve- of zonnebril? Kom dan snel langs en profiteer van onze aantrekkelijke actie: een reservebril of zonnebril op sterkte vanaf €149,-

Vakantiebeurt

Zeker voor de vakantie is het fijn als jouw bril en zonnebril even helemaal schoon en fris zijn. Speciaal voor onze klanten hebben wij als extra service de gratis vakantiebeurt. Wij kijken de bril na, draaien de schroefjes aan, zorgen dat de bril goed is afgesteld en maken hem utlrasoon schoon.

Ook adviseren we om voor jouw vakantie je ogen te laten nakijken. Zeker als er lange autoritten op de planning staan. Zo kun je vermoeide ogen en wazig zicht voorkomen. Doe alvast onze online oogtest om te checken hoe jouw ogen ervoor staan.

Daglenzen

Als je liever niet elke dag een bril op hebt, dan zijn daglenzen ideaal. Zeker als je voor een avontuurlijke vakantie kiest of lekker wilt sporten. Makkelijk mee te nemen, geen gedoe met schoonmaken. ‘s Ochtends doe je schone daglenzen in en ‘s avonds gooi je ze weg. Wil jij weten of jouw ogen geschikt zijn voor daglenzen? Maak dan een afspraak voor een gratis lensscreening. Kies in onze online agenda voor ‘Contactlens aanmeten’ en vul bij opmerking ‘Actie daglens’ in.

Bovendien hebben wij een leuke zomeraanbieding voor jou:

2×30 pack daglenzen voor € 35,=**

** enkelvoudige sferische daglenzen/ indien de ogen geschikt zijn

Vakantiechecklist

  • Heb je voldoende lenzen?
  • Heb je nog voldoende lenzenvloeistof?
  • Heb je gedacht aan een setje reservelenzen?
  • Heb je behoefte aan een (gratis) lensscreening?
  • Heb je behoefte aan een (gratis) vakantiebeurt?
  • Heb je behoefte aan een (gratis) oogtest?
  • Zonnebril (op sterkte) nodig?
  • Heb je al een reservebril?

Meer informatie

Wil  je meer informatie over dit onderwerp, kom dan langs in onze winkel of bel met 0512 513495.

Je kunt ook een afspraak maken met één van onze specialisten.

maak een afspraak
Like onze pagina op facebook