Contactinformatie Maak een afspraak Bestel lenzen menu

Speciale Lindberg-dag op 25 maart

Laat u verrassen door de stijl, eenvoud en het design van de nieuwe LINDBERG-collectie bij Bangma Optiek

Graag nodigen wij u uit voor onze speciale LINDBERG-dag op zaterdag 25 maart a.s. van 10.00 tot 16.00 uur.

Op deze dag presenteren wij meer dan 900 monturen uit de LINDBERG-collectie. Denk aan de vederlichte n.o.w. monturen, de klassieke randloze Spirit en de flexibele Air Titanium Rim. Ook de Precious-collectie met brillen van 18-karaats goud, platina en buffelhoorn is aanwezig.

Maak een afspraak voor een gratis montuuradvies

Onze stylisten geven u graag een kleur-en stijladvies zodat u het montuur vindt dat het beste bij u past. Maak online een afspraak of bel naar (0512) 513 495. Gewoon binnenlopen kan natuurlijk ook. Wij zorgen voor een gezellige Deense sfeer met een hapje en een drankje. Wanneer u op 25 maart een LINDBERG-bril met glazen koopt, dan krijgt u €100 cadeau!*

* niet in combinatie met andere aanbiedingen

Afspraak gratis montuuradvies

Maak een afspraak voor een gratis montuuradvies tijdens onze LINDBERG-dag op 25 maart.

MAAK EEN AFSPRAAK
Like onze pagina op facebook